Bemutatkozás

Üdvözlöm az oldalamon!

Molnár István vagyok, gépészmérnök, járműgépész, mérnöktanár. 2009 óta dolgozom a szakképzésben pedagógusként, 2014 óta szakmai vizsgabizottsági tagként, 2015 óta gyakorlatioktatás-vezetőként. Diplomáimat a győri Széchenyi István Egyemen szereztem, az oktatás minden szintjén van már rutinom. 2009 óta a gépi forgácsoló, hegesztős és gépgyártástechnológiai technikus képzésekben elméleti és gyakorlati tárgyakat oktattam és oktatok a mai napig. Emellett informatika alapokat is tanítok szakközépiskolában.

Az iskolarendszerű oktatás mellett számos magántanítványom volt, akik a közösen kitűzött célt szinte kivétel nélkül elérték: legyen az egy pótvizsgára felkészülés vagy egy szakdolgozat elkészítése.

Ez a portál kettős célból jött létre. A fenn lévő anyagok, melyeket én készítettem, egy téma jobb megismerését hivatottak segíteni, bárki számára elérhető módon. A másik cél pedig az, hogy az oldal segítségével fel tudják velem venni a kapcsolatot azok, akik nem tudják egyedül feldolgozni a fenn lévő tanulási segédleteket vagy esetleg egy adott tárgyból segítségre szorulnának.

Magánembereknek és vállalatoknak egyaránt nyújtok szolgáltatást, legyen szó akár a műszaki rajz olvasásáról vagy esetleg CAD-CAM programozásról!

Kellemes böngészést kívánok az oldalon és, ha kérdése merül fel, ne habozzon: keressen elérhetőségeimen!